Brukerinfo: Forumreglene for MCsiden.no finner du her

Info fra forumledelsen og spørsmål, tips, forslag og ros & ris fra brukerne.
Låst
Brukeravatar
AJ
Administrator
Innlegg: 27826
Registrert: 30 sep 2006, 18:46
MC: KTM 1290 Super Adventure S, 2018 mod.
Kontakt:

Brukerinfo: Forumreglene for MCsiden.no finner du her

Legg inn av AJ » 27 feb 2010, 02:36

KJØREREGLER FOR DIN FORUMAKTIVITET HER PÅ MCSIDEN.NO
se også bruksbetingelsene: http://www.mcsiden.no/ucp.php?mode=terms
§ 1 - Generelle regler for MCsiden.no forumet
Disse reglene gjelder for alle brukere av MCsiden.no. De er laget for å gjøre bruken av forumet best og ryddigst mulig for alle. Vi ber alle medlemmer om å sette seg inn i reglene og gjøre seg forstått med disse. Reglene gjelder for alle forumene.

§ 2 - Forumregler
Emner og spørsmål skal best mulig legges i riktig forum. Les forumbeskrivelsen før du poster i forumet, for best mulig å poste i riktig forum. Hold deg til emnet trådstarter har laget, så blir det enklere for andre å finne frem i tråder som interesserer nettopp disse medlemmene.

§ 3 - Skriv som du ellers ville gjort.
Ikke overdriv bruken av smilies, masse farget/stor/liten tekst osv. Poenget er at det du skriver skal være mest mulig leselig. Bruk derfor heller ikke bare STORE bokstaver eller mange utrops- og spørsmålstegn.

§ 4 - Lag en god overskrift som beskriver posten din.
Eksempler på dårlige overskrifter er "Hjelp!!!" og "hmm, får det ikke til....". Eksempler på gode titler kan være "Hvordan fikse bulk i tank og knekte kjøleribber? ", "Powercommander + Effektannlegg = liten gevinst å hente? " og "Montering av Symtec varmehåndtak".

§ 5 - Skriv på en måte som er respektfull overfor de andre brukerne.
Vi tolererer selvfølgelig friske diskusjoner, og har god takhøyde på forumet. Men vi ber spesielt om å vise respekt for at andre brukere kan ha andre meninger enn deg. Går du for langt som å "skjelle ut", være ufin, eller plage og trakassere andre brukere, vil moderatorteamet reagere overfor deg.

§ 6 - Terging, plaging og trakassering av moderatorer/administratorer:
Gjentakende negative ytringer om MCsiden.no generelt, mistillitsytringer og nedsettende karakteristikker om og til forumledelsen av MCsiden.no, gjør deg selv fortjent til mistillit. Forumledelsen står fritt til å definere hvor grensene går. Hetsing, uthenging og unødvendig krangling med moderatorer eller administrator lønner seg ikke og kan og vil føre til utestengelse.

§ 7 – Ikke oppfør deg som om du er moderator når du ikke er det.
Vi tar i mot tips om brukere som kan ha brutt forumreglene. Tips oss, ikke kjeft opp brukeren som kan ha brutt en eller flere regler. Det er vår jobb.
Hvis vi som er administratorer og moderatorer er fraværende på forumet pga. ferie eller av andre årsaker, kan vi be andre registrerte brukere om å passe på med full rett rett til å påtale forhold og å gripe inn.

§ 8 - Husk at dette forumet er for vanlige brukere og MC-entusiaster.
Hold språkbruken på et anstendig nivå. Bilder, tekster eller linker til materiale som strider mot norsk lov er forbudt. Det samme med linker i trådtitler, forumposter, signaturer og brukerprofiler som viser til pornografiske sider.
Vi har også valgt en linje der vi helst unngår bilder av "babes", dvs "fordummende", kvinnediskriminerende og/eller injurierende bilder, som kan bidra til at enkelte holder seg borte fra forumet og som påvirker vår seriøsitet utad. Målet vårt er å være et inkluderende forum med positivt fokus på MC og MC-miljøene. MCsiden.no skal være et hyggelig sted å være, for alle!

§ 9 - Spam i MCsiden.no forumet er absolutt ikke lov og vil føre til utestenging.
Forumledelsen definerer til enhver tid hva som er spam. Du kan linke til andre nettsider når dette tjener som f.eks en del av et svar i en post. Poster på MCsiden med gjentatte nettsidehenvisninger og linking til andre nettsider uten relevans til innholdet i svar- og diskusjonsposten og tråden for øvrig, anses som spam. Spam vil uten unntak bli moderert eller fjernet, se for øvrig § 10.

§ 10 - Vi kan når som helst moderere (gjøre endringer) i innleggene.
Vurdering av hva som endres er ene og alene opp til våre moderatorer. Altså bestemmer vi hva som regnes som spam, regelbrytende atferd, støtende og trakasserende innhold osv. Vi kan også flytte innlegg over til andre fora dersom vi mener de er feilplassert. Ved endringer i innlegg vil brukeren få beskjed. Ved flytting og fjerning av innlegg vil brukeren få melding om dette via PM.

§ 11 - Om PM – Personlige Meldinger:
PM er og er ment å forbli personlige meldinger i lukket system på forumet. Innhold i PM'er tillates derfor ikke gjengitt helt eller delvis på åpnet forum i noen form.
Unntak er sjikanering, trakassering, trusler osv. via PM fra annen bruker. Slike tilfeller rapporteres til admininstrator eller en av moderatorene, som vil ta saken videre. Det vil bli reagert på klar mistanke om at PM-innhold er omskrevet i poster på åpent forum. Brudd på denne regelen vil føre til utestengelse på ubestemt tid.

§ 12 - Personlige innstillinger.
Signatur:
Denne kan lages i ditt bruker kontrollpanel, rediger din profil og lag din egen signatur. Signaturen må ikke bryte med noen av de øvrige forumreglene.

§ 13 - Avatar/profilbilde:
Du kan bruke valgfri personlig avatar/profilbilde i din medlemsprofil, men den må ikke komme i konflikt med øvrige forumregler .

§ 14 - Support
Har du tekniske spørsmål så ta kontakt med en av moderatorene.
Ellers henviser vi til faq.php for de vanligste spørsmålene.

§ 15 - Hjelp fra moderatorteamet.
Vi hjelper deg så fort vi kan. Vår bistand skjer på ubetalt fritid og vi forventer respekt for administratorer og moderatorer, også når vi ikke kan gi deg hjelp på minuttet. Vi vil alltid gjøre vårt beste for å svare og løse evt. problemer og ønsker så fort som mulig.

§ 16 - Utestengelse
Dersom forumreglene brytes gjentatte ganger, vil det reageres mot deg og du kan bli utestengt for en kortere eller lengre periode eller utestengt permanent fra forumet, avhengig av handling og begått regelbrudd.
Administratoren og moderatorene kan også utestenge brukere av andre grunner enn de som er nevnt i forumreglene. I slike tilfeller sendes en redegjørelse og begrunnelse pr. e-post.

Sist revidert 20. januar 2015

Hilsen
MCsiden.no teamet


Reglene kan lastes ned herfra:
MCsidens forumregler
MC'er:
Suzuki GSX 1100 EF, 1985 (1991), Yamaha TDM 900, 2006 (2006 - 2010), Triumph Tiger 1050 SE, 2010 (2010 - 2012), Moto Guzzi Stelvio 8V, 2012 (2012 - 2015), KTM 1290 Super Adventure, 2015 (2015 - 2018), KTM 1290 Super Adventure S, 2018 (2018 - -->)
KTM 1290 SA S - nok en god grunn til oppmaskinering Bilde

Låst

Hvem er online

Brukere i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester