Problematisk navn..

... prat om alt og ingenting, trenger ikke handle om MC.
Svar
Brukeravatar
NoName
Innlegg: 430
Registrert: 16 jun 2004, 10:05
MC: Din MC her
Kontakt:

Problematisk navn..

Legg inn av NoName » 21 jun 2004, 17:00

Alle som har hund kaller ham King, Rex eller lignende. Jeg kalte min for Sex, bare for moro skyld. Nå er jeg imidlertid ganske flau over å ha Sex.
Sist jeg hadde Sex på kontoret fikk jeg kjeft av sjefen for å ha spurt frøken Hansen om hva hun synes om Sex. Da jeg forsøkte å forklare sjefen at jeg hadde hatt Sex siden jeg var elleve, svarte han at jeg var litt av en type.
Da jeg giftet meg og dro på bryllupsreise, tok jeg selvfølgelig hunden med. Jeg sa til resepsjonisten på hotellet at jeg ønsker et rom for kona og meg, og et spesielt rom for Sex. Resepsjonisten svarte at alle rommene på hotellet var for Sex. Du misforstår, forsøkte jeg, - Sex holder meg våken om natten. Meg også, betrodde resepsjonisten meg.
Hunden min angrep en gang en annen hund og jeg gikk rettens vei for å beholde hunden. Ærede dommer, sa jeg, - Jeg hadde Sex før jeg giftet meg. Jeg også, repliserte dommeren. Da fortalte jeg ham etter at jeg giftet meg ville ikke min kone at vi skulle ha Sex lenger. Samme her, sukket dommeren.
Her om dagen stakk hunden av igjen. Jeg trasket i timevis i nabostrøket for å finne den. En politibil kjørte opp på siden av meg og spurte meg hva jeg gjorde i denne gaten klokka tre om morgenen. Jeg leter etter Sex, svarte jeg. Politifolkene vekslet blikk og ba meg høflig, men bestemt å ta plass i baksetet og bli med på stasjonen. Har dere Sex på politistasjonen? Spurte jeg.
Nå er jeg hjemme igjen etter to dagers varetekt. Hunden er også kommet hjem etter sin søken etter det annet kjønn. Forresten har Sex i dag skiftet navn til Trygve.
Bilde

GSXR

Legg inn av GSXR » 04 aug 2004, 21:28

:lol: Hehe, denne var god, tror nok at et navneskifte var på sin plass ja :lol: .

Svar

Hvem er online

Brukere i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 5 gjester