Meny for motorsyklister for oss som liker det som antakelig er den sunneste biffen av alle og som slett ikke gjør skam på seg når det kommer smaken heller, nemlig hvalbiff, men som du nok aldri vil se på menyen langs norske veier...
Her min versjon i kveld:
meny 1.JPG
meny 2.JPG
meny 3.JPG
Ovnstekte ("oppblåste") Pimpernell potetbåter
Grønne oliven med rød paprika
Litt lett oppvarmet fersk norsk rødløl
Norsk fersk grønn salat
Lettstekt norsk fersk salt- og pepperkrydret gul paprika
Norsk fersk rødløk, lett oppvarmet
Lettstekte Stranda skinkebiter og sprøstekt bacon
Lettstekt fersk nyplukket granmatriske og grønnkremle sopp
Urtekrydet mediumstekt hvalbiff (lett kvernsalt- og kvernpepret med nyplukkert sitronmelisse, gressløk, timian og selleriblader)
Og liyyt smeltet meierismør som "saus".
Mettende og makelig bra til en amatørkokk å være
PS:
Fersk og varmebehandlet (lettstekt) granmatriskesopp er en utmerket erstatning for chili i alle retter hvor du gjerne vil tilføre chili.
Du har ikke de nødvendige tillatelsene for å vise filene som er tilknyttet dette innlegget.
________________________________________________________________________
De som ønsker å bidra økonomisk til driften av forumet kan benytte et av alternativene
her.
MC'er:
Suzuki GSX 1100 EF, 1985 (1991), Yamaha TDM 900, 2006 (2006 - 2010), Triumph Tiger 1050 SE, 2010 (2010 - 2012), Moto Guzzi Stelvio 8V, 2012 (2012 - 2015), KTM 1290 Super Adventure, 2015 (2015 - 2018), KTM 1290 Super Adventure S, 2018 (2018 - -->), KTM 390 Duke, 2021 (2021 - 2023), Moto Guzzi V7 850 Special 100 Anniversary (2023 - -->)
KTM 1290 SA S - nok en god grunn til oppmaskinering
